A gravitáció egy szokás amitől nehéz megszabadulni

Hallottál már a Gibbon slackline-ról?

 

A Gibbon Slackline egy rugalmas, nagy teherbírású heveder, melyet fix pontok közé tudsz kifeszíteni.

A Gibbon által fejlesztett slackline rendkívül rugalmas, dinamikus így teljes mozgásszabadságot nyújt! Elnézve a gyakorlottabbakat, mintha megszűnne számukra a gravitáció, rendkívül látványos mozdulatokat, eszméletlen trükköket is képesek beadni.

Hidd el, minderre Te is képes lehetsz!

Kicsiktől egészen a felnőttekig, hegymászóktól a jóga tanárokig számos hódolója van a slackline-nak! A slackline azért is nőtte ki magát egy önálló és széles körben népszerű sportággá, mivel a szórakoztató kikapcsolódás közben, számos pozitív hatást gyakorol a testre és a lélekre.

  • Kiválóan fejleszti az egyensúly érzéked
  • Javítja a koncentrációs készséged
  • A változatos mozgáskoordináció igénybe veszi az egész tested
  • A kötélen végzett gyakorlatok, erősítik az izmaid és izületeid

Melyik slackline lesz jó Neked?

Ha most ismerkedsz a Gibbon Slackline hevederekkel akkor a nyugodt egyensúlyozáshoz, sétálós, leülős mozdulatokhoz, kezdő dinamikus trükkökhöz, az alap Classic típust ajánljuk. Akár 25m-es hosszúságban is választhatod ha szereted a kihívásokat vagy, hogy ki ne nődd túl hamar. Kicsiknek pedig a Funline-t ajánluk, melyen a gumírozott minta a jobb tapadást szolgálja. Travelline-t azoknak javasoljuk akiknek a kis méret a fontos.

Gibbon Classic Slackline

Gibbon Classic Slackline

A Classic egy univerzális slackline, mely kezdők és haladók igényit is maximálisan képes kielégíteni. A heveder 15 és 25 méteres változatban, kiegészítőkkel vagy anélkül is kapható.

Gibbon Funline Slackline

Gibbon Funline Slackline

Kevésbé rugalmas, így könnyen elsajátíthatják vele a slackline alapjait. Ráadásul nagy teherbírása révén az egész család kedvelt játékszere lehet! Az alap modell kiegészítőkkel együtt kedvezőbben rendelhető.

Gibbon Travelline Slackline

Gibbon Travelline Slackline

A Gibbon Travelline slackline egy könnyű és kompakt modell, amit kifejezetten arra fejlesztettek, hogy hátizsákban, táskában elférjen. Túrákra, kirándulásokra vagy utazáskor is magunkkal vihetjük, hogy színesítsük a programot és egy kis vidámságot keltsünk.

A haladóknak extra rugalmas, trükközésre és hosszú sétákra kifejlesztett Gibbon Slackline trickline hevedereket ajánljuk.

Gibbon Jibline Slackline

Gibbon Jibline Slackline

A Jibline a haladók legkedveltebb típusa. A slackline felületét spéci Gibbon mintával látták el, mely kiváló tapadása révén segít a biztonságos és magabiztos érkezésben. Mire vársz? Húzd meg feszesre és teremtsd meg saját, egyedi slackline stílusod!

Gibbon Surferline Slackline

Gibbon Surferline Slackline

A Surferline nevéből is adódik milyen felhasználásra tervezték. Ha szárazföldön vágysz a valódi szörfölés élményére, ezt a slackline-t Neked találták ki! Ráadásul a heveder a Jibline rugalmasságával vetekedik. A Surfer tehát a hosszú séták, nagy kilengések és dinamikus mozdulatok sokoldalúságát rejti magában.


Tudni szeretnéd milyen longline-on sétálni? Az 1 inch-es slacklineok átélheted. A két racsninak köszönhetően nagyon könnyen felszerelhetőek, megfeszíthetőek.

Gibbon Flowline Slackline szett

Gibbon Flow Line Slackline szett

Ez a tökéletes 1 inch-es szett. Ha szeretnél megtanulni minél hosszabban sétálni (longline), akkor ez a kiinduló kötél hozzá. A Fow Line 2,5cm széles lapheveder, 25m hosszú, melyhez két, szűkítőkkel ellátott racsnis feszítőrendszert adnak.

Gibbon Tube Line Slackline szett

Gibbon Tube Line Slackline szett

2,5cm = 1 inch széles és 22m hosszú csőhevederből készül, ezért nagyon nyúlik, könnyen kileng, ezért nehéz megtartani rajta az egyensúlyt. Szóval nem a kezdő kategória, viszont kiválóan imitálja a longline érzést.

Moduláris trickline szettekeket kifejezetten a dinamikus trükkökre fejlesztették, melyeket elemenként lehet összeállítani.

Amennyiben a slacklines.hu webáruház leírásai alapján nem tudsz dönteni, nyugodtan keress fel minket és próbáld ki mielőtt döntenél!