Rólunk

A www.slacklines.hu weboldalt abból az indíttatásból hoztuk létre, hogy népszerűsítsünk egy nagyszerű, mégis sokak számára még felfedezetlen sportot a slackline-t. Fontosnak tartjuk, hogy oldalunkra ne pusztán eszközként tekintsetek, ahol megrendelhetitek a Gibbon termékeket, hisz jómagunk is nagy lelkesedéssel és kitartással űzzük a slackline-t

 

Mivel a slackline elég frissnek számít hazánkban ezért korántsem a végleges képet láthatjátok. Szeretnénk biztosítani számotokra "fórumozási" lehetőséget, ahol megbeszélhetitek a következő slackline találkozót és megoszthatjátok egymással élményeiteket, ahova feltölthetitek az általatok készített fotókat, vagy akár videóitokat.

Ezért létrehoztuk a Gibbon Slackline Magyarország Facebook oldalunkat, megújult weboldalunkon pedig sok más hasznos infót is megtalálhatsz: klubok, helyszínek, esemény naptár, partner program...

 

Termékeinket igyekszünk saját tapasztalataink alapján is bemutatni Nektek, de még jobb, ha Ti magatok döntitek el, melyik  slackline a tökéletes számotokra!

Ha van lehetőségetek, látogassátok meg a SlackSulit és próbáljátok ki a Gibbon Slacklines termékeinket!

 

Örömmel vesszük kérdéseiteket, véleményeiteket, észrevételeiteket, ezért ne habozzatok írni Nekünk (info|kukac|slacklines|pont|hu), de nyugodtan hívhattok is Minket.

 

+36 70/ 384-64-48 (Szűcs László Péter)

 

-->SLACKLIFE4EVER<--