Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

GIBBON FLOW LINE SLACKLINE SET + favédő

GIBBON FLOW LINE SLACKLINE SET – 22m, az alap 1 inch-es
GIBBON FLOW LINE SLACKLINE SET – 22m, az alap 1 inch-es
GIBBON FLOW LINE SLACKLINE SET – 22m, az alap 1 inch-es
GIBBON FLOW LINE SLACKLINE SET – 22m, az alap 1 inch-es

GIBBON FLOW LINE SLACKLINE X13 SET – az alap 1 inch-es

Ez a tökéletes 1 inch-es szett. Ha keresed a kihívásokat a slackline-ban, szeretnél megtanulni minél hosszabban sétálni (longline), akkor ez a kiinduló kötél hozzá.

 • teljes hossz: 25m (20 line/2x2,5m racsnis vég)

 • 2db szűkítővel ellátott, racsnis feszítő rendszer
 • szélesség: 2,5cm = 1 inch
 • teherbírás: 30kN = 3t
 • optimális tapadást szolgáló mintázat
 • használati utasítás
 • favédő
28 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Hihetetlen, semmivel össze nem hasonlítható érzés egy ilyen vékony slackline-on sétálni. Miközben egy 2,5cm széles kötélen sétálsz elképzeled, hogy ezt idővel akát 150m hosszan (longline)vagy hihetetlen magasságokban (highline) is meg tudod csinálni! Ezek a slackline-ozás „csúcsai”!

Fontos a fokozatosság! Bár mindenki a „csúcsra” törekszik, könnyen pórul jár az, aki nem járja végig a szamárlétrát. Ezt a Gibbon is jól tudja, ezért az alapok elsajátítására elhozta nektek a Flow line-t: egy kedvező árú, könnyedén használható, 1 inch-es slackline szettet.

Ez a tökéletes 1 inch-es szett. Ha keresed a kihívásokat a slackline-ban, szeretnél megtanulni minél hosszabban sétálni (longline), akkor ez a kiinduló kötél hozzá. A Fowline egy lapheveder, 2,5cm széles, a szett 18m hosszú, melyhez két, szűkítőkkel ellátott racsnis feszítőrendszert adnak. Összeszerelése  a többi Gibbon Slackline szetthez hasonlóan gyerekjáték. Az 1 inch-es kötélnek megvan a maga szépsége, teljesen más, mint egy széles 5cm-es slackline-on sétálni, és a gyakorlatok zömét is másképp kell végrehajtani rajta. Így aki nem akar leg-leg-leg kihívást, az is megtalálja ebben a kompakt szettben, amit keres.

Bejött a Flow line kötél, kacérkodsz a csúcshódítással? Ezt a fajta hevedert tetszőleges hosszban, kifejezetten longline / highline feszítőrendszerrel is megvásárolhatod webáruházunkban.

 

Slackline vásárlási tanácsok és slackline oktatás

Salckline vásárlás előtt javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, hogy biztosan a hozzád legjobban illő slackline-t válaszd. Aktuális programjaink keretlben lehetőséged van személyesen is kipróbálni a Gibbon Slackline-ok teljes palettáját. Ezek általában INGYENES, mindenki álltal szabadon látogatható események, melyek keretében megtanítjuk, hogyan kell kifeszíteni, használni és leoldani egy kötelet, mire kell figyelni gyakorlás közben, valamint a biztonságos slackline-ozás alapjait is elsajátíthatod. Rendezvényeink kiírását a Gibbon Slackline Magyarország Facebook oldalunkon találod. Csatlakozhatsz Facebook Klub oldalainkhoz is, így biztos nem maradsz le arról, hogy melyik parkot, tavat, hegyet vagy tornatermet hódítjuk meg éppen. ;)

 

GIBBON FLOW LINE SLACKLINE X13 Set –  jellemzői és a csomag tartalma:

 • teljes hossz: 25m (18 line/2x2m racsnis vég)
 • 2db szűkítővel ellátott, racsnis feszítő rendszer
 • szélesség: 2,5cm = 1 inch
 • teherbírás: 30kN = 3t
 • optimális tapadást szolgáló mintázat
 • használati utasítás

Minden Gibbon termék TÜV minősítéssel rendelkezik, hogy a slackline fanok garantált minőséget élvezhessenek. A Slackline heveder, kifejezetten erre a sportra kifejlesztett eszköz, NEM SPANIFER!

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
390070
Tömeg
3,7 kg/db
A vásárlás után járó pontok
1 225 Ft